donderdag 1 december 2016

Gabbie Holiday Belle......

Goedemorgen bloggers,

Wat gezellig dat jullie weer een kijkje komen nemen op mijn blog.

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien welke ik gemaakt heb voor het blog van CCC digi creations. Het thema is deze keer weer "Änything goes".

Om een kijkje te nemen op ons blog om te kijken wat voor mooie kaarten het design team heeft gemaakt kan je hier klikken. Je kan natuurlijk ook mee doen, je kan leuke digi's winnen!

Ik mocht deze keer werken met een digi van Faery Ink. De digi die ik gebruikt heb heet Gabbie Holiday Belle. Ze is prachtig niet. Ik kwam helemaal in de kerstsfeer tijdens het kleuren. Ik heb haar weer ingekleurd met mijn Faber Castell polychromos potloden.

Verder heb ik het kaartje dit keer vrij rustig gehouden. Het designpapier is van Magnolia, de kerstboom is van Memory Box. Het stansje waar ik de digi op gemat heb is van Joy Crafts. De gestempelde tekst is van Marianne Design. En de tak was een uitgestanst stansje wat ik nog had liggen, het merk weet ik helaas niet. De sneeuw heb ik gemaakt met foam clay. Geeft een leuk effect niet?

Schieten jullie al op met de kerstkaartjes? Ik nog niet, ik ga het dit jaar dus ook niet halen, denk ik. Of ik moet nog een eindspurt gaan maken. Helaas ideeën genoeg, maar met 2 sportende kids en 4 dagen werken vliegen de dagen voorbij. Een week is zo om, wat een jaar is zo om. Maar goed, dat is een goed teken toch?! Je hoort me niet klagen hoor. Maar soms zou ik weleens 1 dagje extra in de week willen hebben voor ontspanning.

Daarom dus af en toe maar een dagje inplannen. Dus morgen wel een dagje vrij en dan ga ik lekker een ochtendje freubelen met mijn hobbyvriendinnetje. Veels te lang terug dat we lekker hebben gefreubeld samen. En het is zo gezellig.  De kids zijn dan lekker op school. Dus ik heb lekker de tijd tot 14.00 uur.

Iedereen een fijne dag! Ik vermaak me vandaag een dagje op kantoor.

Lieve groetjes,

Natasja


Geen opmerkingen:

Een reactie posten